Janneke van Vuuren

Ik ben Janneke van Vuuren, gepassioneerd coach, rouw- en verliesbegeleider en yogadocent. De relatie tussen hoofd, harten lichaam intrigeert me. Dat heeft alles te maken met mijn eigen verhaal. In 1971 kwam ik in Seoul, Korea, ter wereld. Op zesjarige leeftijd kwam ik naar Nederland, waar ik door mijn adoptieouders liefdevol in hun gezin werd opgenomen. Maar dat meisje van zes kende in de jaren daarvoor een slechte start met veel trauma’s en de nodige rouw. Logisch dus dat ik vol zat met overlevingsstrategieën, die me goed hadden geholpen om als kind te overleven, maar die me in de weg zaten toen ik eenmaal veilig was.

Een lange zoektocht naar mezelf begon. Een zoektocht die startte vanuit pijn en verdriet, maar eindigde in liefde voor mezelf. Waar praten niet lukte, vond ik in dansen een manier om mezelf te uiten. Zo kon ik mijn lichaam laten praten, mijn emoties de ruimte geven en kwam ik dichter bij mezelf. Ondertussen leerden mijn ouders me met veel liefde en geduld ook mondeling uiten.

Laagje voor laagje pelde ik mezelf af en ontdekte ik hoe ik mijn pijn mocht verwerken en loslaten. Er kwam ruimte om mezelf in liefde te omarmen, om het positieve in mijn leven weer te gaan zien. Aan de keukentafel zochten vrienden mij op en bespraken we het leven. ‘Een gratis sessie bij een bakje koffie’, grapten ze. Ik voelde dat mijn hart in het coachen en begeleiden lag, in mensen leren omgaan met tegenslag en (weer) laten genieten van het leven. Ik volgde veel verschillende cursussen en opleidingen en maakte van het coachen en begeleiden mijn beroep. Het lichaam betrek ik in al mijn werk. Zelf leerde ik goed luisteren naar wat mijn lichaam mij vertelde in de verschillende yogahoudingen en door het gebruik van mijn ademhaling kon ik met mijn lichaam communiceren. Dit geef ik door in mijn lessen en begeleiding. Ik laat je voelen wat je lichaam zegt, hoe het zich wil uiten. Hoofd, hart en lichaam kunnen niet zonder elkaar. Ze vertellen met elkaar een verhaal. Jouw verhaal. En niets is mooier dan mogen luisteren naar jouw verhaal en samen met jou op zoek gaan naar een nieuw verhaal. Ik zie je graag in mijn praktijk in Woerden.

Contact

Wil je kennnismaken? Mail, Whatsapp of bel mij.

Janneke van Vuuren

Happinez Health Center

Telefoon | Whatsapp

+31 6 58886117

Tarieven
coaching & massage

€ 90,00 per uur (inclusief btw)

Tarieven yoga, pilates &
Chi Neng Qicong

vanaf € 7,50 per les

BTW-ID NL001636188B48
KvK 74913239

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.