Verbonden ademhaling

Hoezo een ademsessie. We ademen toch! Ja dat klopt helemaal, maar het gaat erom hoe je adem haalt. Hoog in je borst, middenrif ofj uist via je buik. Ben jij bewust van je ademhaling? Misschien merk je het aan je lichaam. Je lichaam voelt gespannen aan. Misschien zit je veel in je hoofd, angsten houden je tegen om te doen waar jij blij van word en slapen lukt niet meer zo goed. Herken je dit? Let dan op je ademhaling. Wanneer je een ademsessie boekt gaan we in een veilige setting met je ademhaling aan de haal. Met de ademsessie werk ik met een verbonden ademhaling. Bij een verbonden ademhaling laat je de pauze die normaal tussen een in- en uitademing is weg. Je verbindt de inademing en uitademing dus met elkaar en bent continu aan het ademen. Doordat je alleen maar aan het ademhalen bent kom je letterlijk uit je hoofd. Bij iedere inademing adem je energie en bij iedere uitademing laat jelos wat niet meer dienend is. Tijdens deze ademsessie kan je intense emotiesloslaten zonder te praten. Heel eenvoudig: je hoeft alleen maar te ademen. Door de verbonden ademhaling kalmeer je je zenuwstelsel. Het zorgt dat je fysiek, mentaal en emotioneel in balans bent. Het vermindert  je angsten, verkramping van je lichaam, burn-out en slecht slapen. Je gaat letterlijk weer het leven inademen, met meer energie!

Met een verbonden ademhaling laat je de pauze die normaal tussen een in- en uitademing is weg. Je verbindt de inademing en uitademing dus met elkaar en bent continu aan het ademen.

Doordat je alleen maar aan het ademhalen bent kan je letterlijk uit je hoofd.

Bij iedere inademing adem je energie en bij iedere uitademing laat je los wat niet meer dienend is.

Tijdens deze ademsessie kan je intense emoties loslaten zonder te praten. Heel eenvoudig: je hoeft alleen maar te ademen.

Door de verbonden ademhaling kalmeer je je zenuwstelsel.

Het zorgt dat jefysiek, mentaal en emotioneel in balans bent.

Het vermindert  je angsten, verkramping van je lichaam, slechtslapen ect.

Letterlijk ga je weer het leven inademen.  

 

Contact

Wil je kennnismaken? Mail, Whatsapp of bel mij.

Janneke van Vuuren

Happinez Health Center

Telefoon | Whatsapp

+31 6 58886117

Tarieven
coaching & massage

€ 90,00 per uur (inclusief btw)

Tarieven yoga, pilates &
Chi Neng Qicong

vanaf € 7,50 per les

BTW-ID NL001636188B48
KvK 74913239

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.